pattern hotelcrystalmountain
  • Przygotowywanie receptur, kreowanie nowych potraw i dbałość o kartę menu
  • Analiza i kontrola poziomu kosztów oferowanych posiłków
  • Umiejętność biegłej organizacji pracy i zarządzania zespołem, optymalizacja staff cost w tym tworzenie grafiku dla personelu
  • Zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm jakościowych w miejscu pracy
  • Dbałość o jakość, smak, ekspozycję i formę dań
  • Utrzymanie określonego Food Cost w oparciu o receptury
  • Wysokie umiejętności szkolenia pracowników kuchni
  • Nadzór nad gospodarką magazynową, wyposażeniem kuchni oraz prowadzenie inwentaryzacji
pattern hotelcrystalmountain
  • Posiadasz doświadczenie na stanowisku szefa kuchni lub zastępcy szefa kuchni ( min. 1 rok )
  • Gotowanie jest Twoją pasją
  • Cechuje Cię dobra organizacja pracy i samodzielność
  • Potrafisz współpracować w zespole
  • Posiadasz aktualne wyniki badań do celów sanitarno- epidemiologicznych
  • Potrafisz nadzorować i stosować zasady bezpiecznego przechowywania żywności, przestrzegać zasady FIFO
  • Nadzorować realizację procedur zakładowego systemu HACCP i BHP
  • Potrafisz pracować pod presją czasu • Umiejętność pracy na recepturach
  • Pracę w oparciu o umowę o pracę lub umowę B2B
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Możliwość zakwaterowania i wyżywienia na preferencyjnych warunkach
  • Zniżki na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty
  • Szerokie możliwości rozwoju w ramach grupy
  • Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowisku
  • Pracę zmianową
  • Współpracę w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa
Day SPA dla 2 osób
from /piece
Day SPA
from /piece
Voucher for a romantic stay for two
from /piece
Voucher for a romantic stay for two in the Superior Apartment
from /piece
Voucher na 3 dniowy (2 noclegi) pobyt w Crystal Mountain***** dla 2 osób
from /piece
Voucher na 3 dniowy (2 noclegi) pobyt w Apartamencie Superior w Crystal Mountain***** dla 2 osób
from /piece